Vil komme meg bort

Ahhhh, nå orker jeg snart ikke mer. Samme rutine dag etter dag. Nå vil jeg komme meg bort! Ett sted langt langt unna hvor bare JEG kan fokusere på kun MEG og ingen andre. Da jeg sjekket priser på lån for en liten ferietur til Naama Bay i Sharm El Sheik (for eksempel) ble det klart at nettopp dette kan jeg unne meg med god samvittighet. Hva høres vel mer fristende ut enn palmesus, bølgeskvulp og iskalde forfriskninger i 30 solfylte grader celsius i oldtidens metropolis Egypt? Eller kanskje Sør-Amerika, nærmere bestemt Recanto Du Zumbi, Brasil. Der kan jeg leie en Bungalow nær en ofte folketom strand på østkysten som strekker seg milevis både nord og sørover. Det dyreste blir flybilletten. Alt jeg trenger er tid og penger. Tid ordner jeg med arbeidsgiver ved å ta ut noen feriedager jeg har tilgode. Penger ordner jeg med ett lite forskudd fra banken min. Dermed er det bare å ønske meg selv Bon voyage og god tur!

Utsikt fra flyvinduet ned på skyer

(Visited 1 times, 1 visits today)