Vil jeg klare det denne gangen?

Jeg har tidligere forsøk både nikotinplaster og nikotintyggegummi for å klare å bli kvitt røyken. Det har funket for en tid, men så er fristelsen blitt for stor til å ta noen trekk, og jeg har falt tilbake til røyken igjen. Nå har jeg bestemt meg for å prøve nok et nytt produkt for Røykeslutt, nemlig e-sigaretter. Om det vil virke, får tiden vise, men jeg vet det har fungert for flere i vennekretsen min, så det er kanskje på tide og gi det en sjanse. Det skal bli litt spennende også, for man kan velge mellom en hel del ulike smaker. Alt fra klassisk tobakksmak til eple, og mentol til cola. Jeg har tittet litt på nettet, og nå valgt meg ut en startpakke med ulike smaker, slik at jeg kan teste litt først for å se om det faller i smak.

(Visited 1 times, 1 visits today)