Smart økonomi med Zmarta

Her på Dilettant snakker jeg om alt som opptar meg i hverdagen, og i det siste så har mye forandret seg i livet mitt. Å vandre inn dørene hos Zmarta var som å komme hjem! Et sted hvor man ser deg som forbruker, et forum hvor man kan få gode råd og tips om alt som omhandler noe som opptar alle nemlig økonomi. Tidligere åpnet jeg bare kontoen når jeg trengte penger og førte over fra en konto til en annen. Så begynte behovene å endre seg og jeg trengte en større spennvidde altså flere penger. Hos Zmarta fant jeg ut at jeg kunne refinansiere, låne opp til en halv million og de hadde også samlet mye info om hvilke kredittkort som passer mine behov best samt finne den beste strømleverandøren tilpasset meg og oss. Som forbruker i dagens samfunn føles det bra å kunne lene seg på et trygt og sikkert nettverk som Zmarta.

Realiserer livet med Zmarta!

I går var tanken om å realisere nye hvitevarer i huset kun en drøm langt i det fjerne. Med flere aktive lån hver måned var det vanskelig å spare nok penger til nye hvitevarer. Så fant jeg Zmarta! De hjelper med refinansiere alle smålån hvor jeg også da sparer både renter og får lengre nedbetalingstid, og jeg kan låne nok til å dekke alle utgifter til forebruksvarer som hvitevarer. På forhånd leste jeg anmeldelser andre lånetakere har skrevet på siden deres hvor jeg også fant gode råd og tips om økonomi. Man kan regulere både nedbetalingstid og beløp direkte på siden og realisere der og da alt fra større lån til forbrukslån.

Kvinne foran pc-skjermen

Takk for en sunn økonomi Zmarta!

YES endelig! Før fikk jeg så og si fakturaer i posten hver dag, helt til jeg valgte refinansiere alle smålån hos Zmarta! Det er mange fordeler med refinansiering! Ved å samle alle smålån her sparer jeg både penger på gebyrer, sammenlagt rente blir lavere på et større beløp sammenlignet med flere små. Jeg bestemte jeg for å følge anbefalingen hos Zmarta om å sette opp et budsjett. På den måten kan jeg sette opp en buffer hver måned og betale ned lånet enda raskere med pengene jeg sparer ved å refinansiere. Takk Zmarta for at dere hjelper med å huske på å holde en sunn økonomi.

Mann som hopper fra mynt til mynt

(Visited 1 times, 1 visits today)