Påskekrimmen er innkjøpt!

Påskekrimmen er innkjøpt – hva annet enn Jo Nesbøs siste bok om Harry Hole? Jeg har lest alle de andre og dette gleder meg virkelig til. Boken har også, ikke så overraskende synes jeg, fått god kritikk. Synes coveret er ganske kult og gleder meg til årets påskeferie, så jeg kan sette meg ned – eller synke heter det kanskje – i sofaen og nyte denne boka fra første til siste side.

Det er flere som jobber med påskeforberedelser her. Min onkel blant annet, har hatt lange diskusjoner med fattern om lastsikring. Det er nemlig viktig å sikre lasten når man skal på påsketur, spesielt om du har stor last og det er jo i de fleste tilfeller tilfelle!

Hva skal du gjøre denne påsken? Har du sikret deg noen krimfavoritter eller noen andre bøker? Man må jo ikke lese krim i påsken, men det er jammen godt å unne seg en leseopplevelse av ett eller annet slag.

påskekrimmen

(Visited 49 times, 1 visits today)