Orden i økonomien

Jeg har jo alltid interessert meg for mye forskjellig, og flere av dere som besøker bloggen min har spurt meg hvordan jeg får råd til å ha et så bredt spekter av hobbyer. Det er særlig reisingen mange lurer på hvordan jeg klarer å finansiere. Men, det trenger ikke være særlig dyrt å reise. Hvis man er litt fleksibel på når man reiser, og også når man kjøper billettene, kan det faktisk bli veldig billig. Det er viktig å slå til når mulighetene byr seg. Men, hva gjør man hvis man får et kjempetilbud, men det ikke er penger på kontoen? lån penger fra Zmarta! Det trenger ikke være kostbart å ta opp smålån, og hvis du bruker dem til å slå til på svært gode tilbud, kan det være lønnsomt. Dette gjelder jo ikke bare reiser, men også f.eks. fotoutstyr, som man ofte kan få kjøpt pent brukt til spottpris.

Ikke bare lån og finans

Etter at jeg ble kunde hos Zmarta har jeg også merket meg at de tilbyr mange andre smarte løsninger for å få bedre råd. Veldig mange har jo klaget over hvor dyr strømmen har blitt i det siste, men hvis du velger riktig leverandør, kan du spare tusenvis av kroner. Her kan Zmarta se på din personlige regning, og ved hjelp av denne finne ut hvilken strømavtale som passer best til ditt forbruk. Du kan velge mellom forskjellige avtaler, og få full kontroll på hva du betaler med en fastpris-avtale, eller for eksempel få en spotpris-avtale, der du hele tiden betaler markedspris for strømmen.

Hånd som holder en liten globus

Samle alle lån på ett sted

Særlig i begynnelsen av studietiden brukte jeg å ligge etter med regningene, og det ble ofte til at jeg måtte betale mye mer på grunn av purregebyr og inkassosalær. Jeg hadde også flere forbrukslån med månedlige avdrag der jeg betalte gebyrer hver måned. Det som kan lønne seg hvis man er i en slik situasjon, er å refinansiere lånene du har. Lån penger fra Zmarta med bedre vilkår, og du kan slippe unna med en regning i måneden, med lavere renter og gebyr enn det du hadde fra før. Det er lett å få orden i økonomien hvis du velger Zmarta.

Lyspærer som svinger

(Visited 5 times, 1 visits today)