Ny type juice til elsiggen!

Her om dagen prøvde jeg en spennende ny e-juice til min elektroniske pipe. Ingenting er egentlig spesielt forfriskende med nikotin, men denne saften her var rett og slett deilig og har hjulpet meg masse på vei til å kutte ut røyken for godt denne gangen. Det er ikke lett å være i en evig pinelse på grunn av røyken, men nå har jeg omsider sluttet fred med meg selv og bestemt at nok er nok. Det handler egentlig bare om å være motivert av de rette årsakene og det er klart at jeg ikke ønsker å utsette kroppen min for potensielle farer lengre. Da er elsiggen egentlig ganske nyttig, for det er jo til syvende og sist vanen som jeg blir å savne. Men nå med denne safta, er jeg helt sikker på at jeg ikke kommer til å savne det noe særlig mer. Hvem vet, kanskje er det også veien til et lettere liv med litt mer sunt kosthold? Jeg tror iallefall at mitt røykesug trigges av søtsaker, og det må jeg rett og slett forsøke å kutte ut en periode.

Nærbilde av kvinne som røyker

(Visited 1 times, 1 visits today)