Når du trenger litt hjelp med bilen

Det å trenge litt hjelp på veien kan skje med oss alle, uansett hvem og hvor du er. Jeg har for eksempel opplevd at bilen brøt sammen på veien. Heldigvis fantes meca.no som kunne hjelpe meg, kjeden som har 290 bilverksteder over hele Norge, og bare ett telefonnummer! Det gjør det enkelt å finne det verkstedet som er nærmest der man er, bare ved å ringe nr 06322. Det føltes ihvertfall betryggende for meg å la fagfolk fikse problemet i en fei. Kanskje en lyspære har gått rett før du må gjennom noen av de lange tunnelene her til lands? Eller hvis det blir kjedelig i bilen; få montert inn en DAB radio i din neste lunsjpause. Dette er alle eksempler på ting jeg har fått ordnet. Alle reparasjoner hos Meca utføres med høy kvalitet, og du får både reklamasjon og garanti på det arbeidet som blir utført. Dette ga meg en god betryggelse når behovet meldte seg.

(Visited 1 times, 1 visits today)