Ingen tid å miste

Hei alle sammen:) I dag vil tipse om noe litt uvanlig for en 37 år gammel mann å være opptatt av, nemlig mobildeksler! For en uke siden hadde fylte min niese 12 år og hun ønsket seg så veldig nytt mobildeksel fra onkel. Jeg besøkte flere butikker rundt om her i Lillestrøm men fant ingenting. Jeg syntes alle mobildekselene på vanlige butikker så voldsomt «harry» ut. Men så fant jeg en butikk på nett som spesialiserer seg på mer elegante Deksel iPhone modeller. «The IDeal Concept» har en serie med marmordeksler som jeg syns var artige men samtidig klassisk elegante – akkurat som min niese 🙂 På denne nettsiden kan du mikse og matche lommebokdeksler og mobildeksler avhengig av personlig stil og humør. Dekslene kan festes magnetisk, i bilen på kontoret, på skolen eller i hjemmet. Uten tvil noe å sjekke ut!

Marmor Deksel til Iphone

(Visited 2 times, 1 visits today)