Ikke fornøyd med valget

Valget er over, og det gikk ikke min vei… på en måte er jeg glad for at vi har et politisk landskap i Norge hvor det ikke er KRISE om det heller mot høyre eller venstre, men man trenger ikke se lenger enn til USA om dagen for å innse hvordan det kan gå når høyresiden får for mye innflytelse. Jeg er ikke så imponert over hva den sittende regjeringen har gjort så langt. Verden er i ferd med å splittes opp i et gigantisk «oss» mot «dem», og høyresiden i norsk politikk har kastet seg på trenden, uten å se hvilke konsekvenser det har å polarisere befolkningen på den måten. Vi ender opp med en halvpart som hater den andre! Sukk… jeg trenger en ferie. Studentlivet tillater ikke akkurat de mest eksotiske reisemålene. Kanskje jeg får ta opp et lån… eller bare komme meg hjem til mor og hjemmelagde kjøttkaker.

Flyktninger som trenger hjelp

(Visited 1 times, 1 visits today)