Hvordan trene fornuftig

Noe av det enkleste du kan gjøre i hverdagen for å komme i god form, er å ta på joggeskoene og løpe en tur. Det skal så lite til, og vil du virkelig trene effektivt, så prøv intervall-løping. Da veksler du mellom å spurte et par minutter, gå litt, løpe sakte, for så å spurte igjen osv. Gjerne ute i marka eller langs landeveien, hvor underlaget er mer skånsomt for knær og føtter enn hard asfalt. På mine mange løpeturer langs veien har jeg forresten funnet utallige hjulkapsler etter uheldige bilister. Dessverre ingen som passet til MIN bil – hvor det også falt av en kapsel forleden. Heldigvis var det en enkel sak å få kjøpt nye hjulkapsler online som passet perfekt til bilmodellen min. Kanskje jeg for framtiden burde plukke med meg de mange hjulkapslene langs veien. I tillegg til å holde meg i form, kan jeg bidra til å holde naturen ren – og selge dem på nettet for å spe på inntekta mi.

Løpe ute har mange fordeler fremfor tredemølle

(Visited 1 times, 1 visits today)