Gode bilder kan forandre verden

Det sies at et bilde kan si mer enn tusen ord, og jeg er enig. Det finnes nok av ikoniske pressebilder, som har forandret verden. De grusomme bildene fra Vietnam er et eksempel på hvordan noen bilder kan forandre en hel opinion og endre historiens gang. Jeg tar en del bilder selv, enn så lenge har jeg ikke brukt noen av de til artikler, eller fått de publisert på noen annen måte, men det gir meg en trygghet å vite at jeg behersker det grunnleggende innenfor fotografering. Jeg har kjøpt meg et robust kamera fra scandinavianphoto.no, enn så lenge holder jeg meg til et objektiv, men det kan bygges ut med flere. Spesielt i en verden der mange bilder manipuleres, føler jeg det er viktig å kunne dokumentere selv med egne bilder, som jeg vet at jeg kan stå inne for og stole på. Jeg er kanskje ikke noen mester på komposisjon eller det tekniske rundt ISO og andre innstillinger, men jeg er i alle fall trygg på at jeg kan gjengi virkeligheten.

kamera med reim

(Visited 1 times, 1 visits today)