Det er viktig å begynne tidlig

Jeg har jo snakket om hvordan jeg lenge har forsøkt å leve litt sunnere og kanskje få til å slutte å røyke. Jeg har jo sett en sammenheng mellom røykinga og søtsaker, så nå har jeg prøvd å gå på en sånn såkalt lavkarbo-diett. Det hørtes jo greit ut å kunne spise så mye bacon man ville, og i noen dager er det faktisk ganske greit, men så begynner man å savne brød. Ja, brød. Men, jeg har holdt ut en stund, og vekta har faktisk godt nedover, selv om jeg har gått over fra sigaretter til en vape med såkalt e-juice i stedet. Jeg lurer på om det går så bra som det gjør fordi det omtrent ikke finnes snacks og godterier som er lavkarbo. Med bare kjedelig mat på menyen er det vanskelig å spise for mye på daglig basis.

Sunt måltid med bacon

(Visited 1 times, 1 visits today)