I amerikanske nyheter blir Donald Trump både hyllet og kritisert

Amerikanske nyheter om Donald Trump

Nå har det vært valgthriller i Amerika i flere måneder og folk har begynt å gå til valgurnene. En person som har fått mye kritikk under dette valget er presidentkandidat Donald Trump. En mann mange mener er definisjonen på den amerikanske suksessen, men som har vært veldig omdiskutert. Enkelte mener at Donald Trump er en bølle. Det kan være grunnet ufine kommentarer både i forhold til meksikanere, muslimer og den generelle innvandringen.

Amerikanske nyheter er proppfull av nyheter om denne mannen nå og de elsker å skrive om ham. En ting som har vært i fokus er om Donald Trump faktisk mener det han sier, eller om det bare er for publisitet. Amerikanske nyheter og ulike programmer har gjort ham til latter gjennom hele valget, men det er en stor mulighet for at han blir den nye presidenten i Amerika.

Spørsmålet motstanderne stiller seg er om hvordan han kommer til å være hvis han blir den nye presidenten. Da tenker de spesielt på den strenge innvandring- og justispolitikken han sier han vil føre. Hva tenker dere lesere? Legg inn en kommentar under om hva dere mener om Donald Trump og hvordan han kommer til å være som president hvis han blir valgt.

(Visited 271 times, 1 visits today)