Å lære noe nytt!

Det nye året har jeg tenkt meg å lære noe nytt. Det kan nok ta litt tid, men jeg vil lære meg å bygge noe i tre. Dette er en egenskap jeg skulle ønske jeg hadde. Heldigvis har https://byggbutikken.net/ det jeg trenger for å bygge en liten hytte i hagen. Jeg tenker at dette ikke er et dårlig første prosjekt. Det kommer til å gi meg ganske mange utfordringer tror jeg, men det kommer også til å få meg til å få en deilig mestringsfølelse. Jeg vet jo at jeg ikke er en snekker, men hvorfor skal jeg ikke også få muligheten til å bygge noe? Det å føle mestringsfølelse er noe som er svært viktig for meg og det gir meg mye positiv energi. Det gjør at jeg har lyst til å lære mer og gjøre mer. Så det funker godt som en motivator.

Liten hytte i hage

(Visited 1 times, 1 visits today)